Looking For Anything Specific?

Izmire Meteor Düştü : Izmir E Meteormu Dustu Meteor Nedir / 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi.

Izmire Meteor Düştü : Izmir E Meteormu Dustu Meteor Nedir / 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi.. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Otur oturduğun yerde bozma keyfini. #izmir meteor #izmir gökyüzü #izmire meteor düştü.

Qliw4jyxksmvym
Qliw4jyxksmvym from i4.hurimg.com
Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi.

Otur oturduğun yerde bozma keyfini.

Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Gündem 31.07.2021, 02:00 31.07.2021, 02:26 admin. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi.

Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri.

V427vmkbfiizem
V427vmkbfiizem from i.internethaber.com
#izmir meteor #izmir gökyüzü #izmire meteor düştü. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Peki, meteor düşmesi son dakika!

31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti.

Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Peki, meteor düşmesi son dakika! Dün gece i̇zmire meteor düştü. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir urla buralarda düştüğünü söylüyorlar ne yapsam bilmiyorum. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar şu şekide. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum.

İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Dün gece i̇zmire meteor düştü. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi.

Ba0wxozrgv8cfm
Ba0wxozrgv8cfm from haberzilla.com
İzmir urla buralarda düştüğünü söylüyorlar ne yapsam bilmiyorum. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Peki, meteor düşmesi son dakika! Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. İzmir'e meteor mu düştü ? Peki, meteor düşmesi son dakika! Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu.

Posting Komentar

0 Komentar